Bob Dylan ‎– Bob Dylan


Vinyl: 3 out of 4 stars (3 / 4)
Hoes: 3 out of 4 stars (3 / 4)

1 op voorraad

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst
Categorieën: , ,


Label: CBS ‎– SBPG 62022, CBS ‎– CS 8579
Formaat: Vinyl, LP, Album, Stereo
Land: Verenigd Koninkrijk
Genre: Folk, Rock
Style: Folk


A1 You’re No Good
A2 Talkin’ New York
A3 In My Time Of Dyin’
A4 Man Of Constant Sorrow
A5 Fixin’ To Die
A6 Pretty Peggy-O
A7 Highway 51
B1 Gospel Plow
B2 Baby, Let Me Follow You Down
B3 House Of The Risin’ Sun
B4 Freight Train Blues
B5 Song To Woody
B6 See That My Grave Is Kept Clean