Grammofoonplaten

Héél veel grammofoonplaten, zowel nieuw als tweedehands. In onze winkel vind je duizenden titels op vinyl. Ook in de webshop hebben wij inmiddels al meer dan 1000 producten.

Cd's & Dvd's

Een breed aanbod van cd's en dvd's. Het merendeel van ons aanbod bestaat uit tweedehands cd's, maar zijn vaak wel in goede staat. Prachtige exemplaren zijn bij ons vekrijgbaar.

Advies

Heb je advies nodig over bijvoorbeeld een goede platenspeler? Of ben je op zoek naar iets speciefieks? Vul dan het aanvraagformulier in onderaan de pagina. Wij helpen graag!

Accessoires

Muziekgerelateerde gadgets, collectors items, T-shirts, wij verkopen het allemaal. Ook voor platenspelers kun je bij ons terecht. Wij hebben altijd wel iets wat bij jou past.

Het ontstaan van onze platenwinkel

Gooisch Vinyl was eerst onderdeel van het shop-in-shop concept de Gooische Loods, waar Hans de eigenaar van was.

Begin 2016 raakte Hans aan de praat met Rob, die in de bakken stond te snuffelen. Hij bleek al heel lang een platenwinkel te hebben gerund in Noordwijk en was op zoek naar winkelruimte. Zo ontstond de eerste samenwerking tussen hen.

In 2018 besloot Hans te stoppen met De Gooische Loods. Hij wilde zich volledig focussen op de in- en verkoop van grammofoonplaten en cd’s. Samen met Rob zijn ze een platenwinkel begonnen op de Laarderweg 25 in Bussum.

Tegenwoordig is het assortiment van Gooisch Vinyl flink uitgebreid. Niet alleen in de fysieke winkel zelf, maar ook in de webshop. In de winkel vind je duizenden verschillende titels en in de webshop inmiddels al meer dan 1000 producten!

Aanvraagformulier

Zoek je een bepaalde grammofoonplaat, cd of muziek dvd? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij kijken vervolgens in ons assortiment of het desbetreffende product aanwezig is en voegen het toe in de webshop. Je kunt dit formulier uiteraard ook invullen als je advies nodig hebt. Onze tips zijn altijd gratis!