Over ons

Kwaliteit

Een tweedehands plaatje kopen? Geen zorgen! Alles wordt gecontroleerd en de kwaliteit wordt beoordeeld met een sterren beoordeling. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Kennis

Door onze brede kennis van muziek, weten we precies hoe we jou kunnen helpen. Met ons diverse aanbod zit er altijd wel wat voor jou tussen!

Exclusiviteit

Ook hele bijzondere items zijn bij ons te verkrijgen. Ben je op zoek naar iets speciaals? Neem dan even contact met ons op, of kom langs in onze winkel

Hoe het begon

‘Gooisch Vinyl was eerst onderdeel van het shop-in-shop concept ‘De Gooische Loods’, waar Hans de eigenaar van was. Begin 2016 raakte hij aan de praat met Rob, die in de bakken stond te snuffelen. Hij bleek al lange tijd een platenwinkel te hebben gerund in Noordwijk, en was op zoek naar een stukje winkelruimte, om zijn platen in te verkopen. Zo ontstond de eerste samenwerking tussen hen.

In 2018 besloot Hans te stoppen met De Gooische Loods. Dit leek hem het perfecte moment om zijn passie te volgen: ‘muziek’. Samen met Rob is hij een platenwinkel begonnen, vlak buiten het centrum van Bussum.

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier op de website of onze social media-kanalen

Telefoon

06 20 00 46 84
06 51 63 64 52

Adres

Laarderweg 25
1402 BB, Bussum