Knallend het nieuwe jaar in!

Een gloednieuwe website speciaal voor jou

 

Namens Gooisch Vinyl wensen we jou een gelukkig en gezond 2022! Het afgelopen jaar is niet altijd even makkelijk geweest. Vanwege de lockdown(s) hebben wij onze fysieke winkel al een aantal keer dicht moeten gooien. De focus is daarom meer gaan liggen op onze website. Afgelopen maanden hebben wij gemerkt dat onze online vindbaarheid een stuk beter is geworden! Wij hebben een hoop nieuwe klanten mogen ontvangen en ook onze webshop is hen niet ontgaan.

Onze webshop was niet altijd even overzichtelijk genoeg. Samen met onze web developer zijn we daarom gaan sparren over een nieuw design en een betere structuur. De webshop is hierdoor een stuk overzichtelijker geworden. Selecteer je een bepaalde categorie, dan krijg je alleen de genres te zien van de desbetreffende categorie. Dat maakt het het shoppen een stuk eenvoudiger!

Ook het aanmaken van een account is makkelijker en overzichtelijker geworden. Binnen je account kun je al je bestellingen zien, je gegevens aanpassen of je factuur downloaden.

Tot slot willen we jou ook graag wat meer betrekken bij onze winkel, door jou regelmatig up-to-date te houden van de laatste nieuwtjes!

Volg ons

Vragen?

Neem contact met ons ons op

0