Een Nieuw Hoofdstuk Voor Gooisch Vinyl

oktober 11, 2023

Muziek heeft altijd een bijzondere plek in ons hart gehad, en vooral vinylplaten hebben ons altijd gefascineerd. Wat begon als een gedeelde passie voor muziek en de magie van vinyl, leidde tot de oprichting van Gooisch Vinyl. Onze platenwinkel was de plek waar muziekliefhebbers hun favoriete vinylschatten konden ontdekken en mee naar huis konden nemen. Maar nu is het tijd voor een nieuw begin.

 

Van Samenwerking naar Eigen Koers

Gooisch Vinyl begon als een gezamenlijke onderneming, waar we onze liefde voor muziek deelden. We waren altijd gefascineerd door de kracht van muziek en de magie van vinylplaten. Onze winkel was de plek waar muziekliefhebbers hun favoriete platen konden kopen, en we hebben genoten van het delen van onze passie met onze klanten.

In de loop der jaren zijn we gegroeid, zowel in onze liefde voor muziek als in onze onderneming. We zijn online gegaan met een webshop en hebben onze klanten een breder scala aan muzikale schatten aangeboden. Maar zoals het leven vaak gaat, veranderen de dingen.

Nu hebben we besloten om verschillende wegen in te slaan. Gooisch Vinyl richt zich nu exclusief op de fysieke winkel, waar we nog steeds een uitgebreide collectie vinylplaten aanbieden. Onze deuren staan voor je open  en we nodigen je uit om langs te komen en te genieten van de muzikale schatten in onze winkel in Bussum!

Openingstijden
Donderdag & Vrijdag: 11.00 – 17.30
Zaterdag: 11.00 – 17.00
Zondag tot Woensdag: Gesloten

Locatie
Laarderweg 25, 1402 BB Bussum

 

Een Nieuw Begin: Recordsale.nl

Terwijl Gooisch Vinyl haar focus legt op de fysieke winkel, heeft een van onze mede-oprichters (Hans Wernsen) besloten om een nieuwe weg in te slaan. Recordsale.nl is geboren, een online platform waar de passie voor vinylverkoop online wordt voortgezet. Hier kun je een uitgebreide en diverse collectie van vinyl, cd’s, singles en meer ontdekken.

Dank aan Onze Klanten

We willen onze klanten bedanken, zowel van Gooisch Vinyl als Recordsale.nl, voor hun voortdurende steun en passie voor muziek. Of je nu onze fysieke winkel bezoekt of online winkelt, we waarderen je enthousiasme voor vinyl en muziek. Onze liefde voor muziek is wat ons heeft geïnspireerd en voortdrijft.

We kijken uit naar de volgende fase van onze muzikale reis en hopen dat je met ons mee zult gaan. Bedankt voor je steun, en we kijken uit naar wat de toekomst in petto heeft!

Neem contact op

Heb je een vraag of ben je op zoek naar een specifieke plaat? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.