Beste vinyl liefhebbers,

We willen jullie graag op de hoogte stellen van een spannende verandering bij Gooisch Vinyl.

Onze platenwinkel is altijd een mix geweest van online verkoop en onze gezellige fysieke winkel, gerund door de eigenaren Hans en Rob. Maar we hebben groot nieuws!

Hans zal zich vanaf nu volledig concentreren op de online verkoop van platen, terwijl Rob de fysieke winkel blijft runnen en onze gewaardeerde klanten in de winkel zal blijven verwelkomen.

Dit betekent dat Gooisch Vinyl stopt met het online verkopen van platen onder deze naam. Maar maak je geen zorgen, we zijn druk bezig met de lancering van een gloednieuwe webshop met een geheel nieuwe naam, die binnenkort live zal gaan!

Tijdens deze overgangsperiode zal het deze maand niet meer mogelijk zijn om online bij ons te bestellen. We vragen om jullie begrip en geduld terwijl we ons voorbereiden op de lancering van de nieuwe webshop.

Onze fysieke winkel blijft natuurlijk gewoon open en we nodigen jullie van harte uit om langs te komen en onze uitgebreide vinylcollectie te ontdekken!

We willen al onze trouwe klanten bedanken voor jullie voortdurende steun en kijken uit naar de nieuwe avonturen die voor ons liggen.

Met vriendelijke groet,

Het Team van Gooisch Vinyl